Altan Nacka

Hultinssons Bygg & Snickeri – altan Nacka

Från idé
till verklighet

Välkommen till Hultinssons bygg & snickeri! Med vårt arbete riktar vi oss till både privatpersoner och uthyrning till större byggföretag. Vi utför alla typer av bygg- och snickeriarbeten i Stockholm med omnejd. Perfekt till exempel för dig i Nacka som vill få hjälp att bygga en altan. Inom företaget finns över 11 års erfarenhet, vilket gör oss till din pålitliga partner för alla dina byggbehov. Vi hjälper dig från idé till verklighet.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert!

Altan Nacka

Vilka vi är

Hultinssons Bygg & Snickeri är din pålitliga partner inom byggbranschen med över 11 års gedigen erfarenhet. Vår långa erfarenhet har gjort oss till experter inom branschen. Vi är ett företag som brinner för att skapa högkvalitativa lösningar inom bygg och snickeri och förverkliga dina visioner.

Vad vi gör

Vi arbetar brett inom byggbranschen, vi gör allt från invändig renovering till arbete med husgrund. Som företag sätter alltid våra kunders behov i första hand och strävar efter att överträffa förväntningarna i varje projekt vi tar oss an. Vi är dedikerade till att leverera arbeten av högsta standard.

VÅRA TJÄNSTER

Takläggning

Vi installerar eller reparerar tak på byggnader. Vanliga material inkluderar tegel, shingel, plåt och takpapp. Vi använder olika tekniker och verktyg för att säkerställa att taket är tätt och hållbart, skyddar byggnaden från väder och ger isolering.

Renovering

Vi kan förvandla ditt hem eller kontor till något nytt och fräscht. Vi erbjuder en bred palett av renoveringstjänster, inklusive målning, golvläggning, köks- och badrumsrenoveringar med hög kvalitet.

Dörrbyte

Vi är även specialiserade på dörrbyte. Vi erbjuder högkvalitativa dörrar och professionell installationstjänst. Våra erfarna team garanterar säkerhet, stil och funktionalitet. Kontakta oss idag för att förnya ditt hem eller kontor med våra dörrtjänster.

Nybyggnation

Önskar du bygga nytt kan du vända dig till oss. Av oss kan du få hjälp med byggarbeten både invändigt och utvändigt. Vi kan bygga allt från altaner och trädäck till platsbyggd inredning.

Altanbygge

Vi tillhandahåller skräddarsydda altanbyggen av hög kvalitet. Vi har erfarenhet och expertis för att skapa utomhusutrymmen som passar dina behov och önskemål. Kontakta oss idag för att börja planera din drömaltan!

Tralldäck

Tralldäck är slitstarka, lättskötta och estetiskt tilltalande. De kräver minimalt underhåll, är halkfria och passar både för innergårdar och terrasser, vilket gör dem till ett praktiskt och attraktivt alternativ.

Väggbyggnation

Med kreativ väggbyggnation kan du förvandla vanliga rum till fantastiska utrymmen. Använd färger, mönster, texturer och dekorativa element för att skapa en magisk atmosfär som inspirerar.

Hultinssons Bygg & Snickeri

PALMFELTSVÄGEN 47, 120 48 Enskede Gård
070-538 05 53